torstai 21. marraskuuta 2013

Let's see..


Pari tekstiä on kynän alla, joten tähän väliin 
on vuorossa jotain "massan mukana menevää", eli: LINKKAA BLOGISI!

Linkkaa siis oma eläinaiheinen blogisi tämän postauksen kommenttikenttään. 
Kerro lyhyesti blogisi sisällöstä sekä mahdollisesti myös sinusta itsestäsi.

Blogin on käsiteltävä ehdottomasti eläimiä, ja 
toivon että kaikki linkatut blogit eivät ole näyttely-, treeni- tai 
"meidän arkea"-blogeja. Arvostan etenkin mielipideteksejä! :]

Aikaa blogien jakamiseen on 1.12. asti. 
Sen jälkeen selailen blogit läpi (en lupaa lukea kaikkea kerralla alusta loppuun, 
jos blogia on kirjoitettu pidempään! Pahoittelen!) jonka jälkeen 
arvostelen 3-5 mieleistäni blogia linkkien kera, joulukuun aikana!



13 kommenttia:

  1. http://lapsiluonnon.blogspot.fi/

    Blogi sisältää pääosin eläimellistä menoa lähinnä kahden suomenlapinkoira uroksen elämästä. Välillä blogissa on seikkaillut muitakin eläimiä ja tulee jatkossakin kenties seikkailemaan, mutta postauksia löytyy myös muista aiheista, joten ei ole ihan 100% eläinblogi, päätin kuitenkin linkata tämän tähän, koska koen eläinten olevan sen verran suuressa osassa blogiani.

    VastaaPoista
  2. http://purrfectinglife.blogspot.com

    Suhteellisen uusi blogi kahden kissan elämästä, mutta asiapainotuksella. Kerään blogiini tietoa kissan hoidosta, ravitsemuksesta ja fysiologiasta tavoitteenani antaa tietoa ja herättää ajatuksia terveellisemmän ruokinnan saralla.
    Itse kulutan vapaa-aikani kissa-aiheisesti, joko kissojen kanssa touhuillen tai tietoa etsien ja omaksuen. Kissat ja niiden hyvinvointi eivät ole vain harrastus, vaan myös intohimo.

    VastaaPoista
  3. http://tassujentahdissa.blogspot.fi

    Arkea kuuden fretin sekä yhden akitateinin kera. Blogin pääpaino on ehdottomasti freteillä, mutta koiran kuulumisia seurataan tiuhaan lähinnä normaalien arkisten asioiden ja näyttelytouhujen muodossa. Blogini on oma pieni ikuisuusprojektini tuoda esille frettiä lemmikkinä sekä antaa niistä mahdollisimman rehellinen ja kaunistelematon kuva lemmikkieläimen roolissa. Asiatekstejä putkahtelee säännöllisin väliajoin ja ennenkaikkea tavoitteenani on saada ihmiset ymmärtämään miten väärin pimeiden pentujen hankkiminen on.

    VastaaPoista
  4. Ihan Suppilona!

    Tarina Susu-aussiesta. Toilailua tokokentillä ja humputtelua hakumetsissä, pelkojen voittamista ja arjen sattumuksia. Paljon kuvia ja videoita. Kirjurina toimii Sirkku, säännöllisin väliajoin ylianalysointiin kompastuen ;)

    VastaaPoista
  5. http://riemuloikka.blogspot.fi/

    Söpöä höpöä meidän perheen touhuista koirineen, kaneineen, kanoineen, ankkoineen, hamstereineen, neitokakaduineen ja kissoineen. Pilke silmäkulmassa ja karvoja voileivällä ;)

    VastaaPoista
  6. http://borntobebeast.blogspot.fi/

    Blogissa koiraharrastajan arkea, elämää dobermannin kanssa, ajatuksia ja päivittelyä treeneistä ja muuten vaan... kuvia, videoita.. Aika aktiivinen blogi. Oon koonnut myös linkkilistaa hyvistä koulutusjutuista tms. On sitten tallessa kun haluaa lukea, päivitän sitä mukaa kun löytyy kiinnostavia juttuja. Ruokinta sivulta löytyy myös kaikkee pölinää…se tosin on kesken, lähinnä vähän avautumista.. :D Blogi omaksi iloksi, hyödyksi ja muistoksi.

    VastaaPoista
  7. http://demoisellelapin.blogspot.fi/

    Demoiselle Lapin (suom. neiti kani), sekasorto, siis lyhyesti blogi käsittää oman (+ kahdentoista käpälän) eläimellistä elämänmenoa vahvasti valokuvilla väritettyinä.

    :-)

    VastaaPoista
  8. http://koiruuksiakerrakseen.blogspot.fi/

    Kahden bichonin tavallista ja ei niin tavallista arkea, johon sisältyy vaikka mitä. Kuvia on ja tulee olemaan runsaasti (:

    VastaaPoista
  9. http://vuorenvarmanvillikissa.blogspot.fi/ Blogi kahden akitan elämästä, harrastuksista ja näyttelyistä, höystettynä omistajan omilla koira-aiheisilla mielipidekirjoituksilla! :)

    VastaaPoista
  10. hurttateam.blogspot.com/ Sekarotulauman arkea ja harrastuksia. Pari projekti-/ongelmakoiraa ja vielä hankalampi omistaja persoonallisilla mielipiteillään. Mielipidepostauksia löytyy pohdinta tunnisteen alta :)

    zennytintti.blogspot.com/ Taideblogi, jossa pääosassa toimivat kanini ja gekko, sekä hamsteri :)

    ^kumpaakin kirjoittaa -96 syntynyt lähihoitajaopiskelija

    VastaaPoista
  11. Kai sitä vois leikillä osallistuakin ;)

    http://terrierinpuolikas.blogspot.fi/

    Blogi otsikostaan huolimatta ei sisällä juurikaan kirjoituksia Turon elämästä(pelkästään jo siksi, että minulla ei riitä siitä mitään mielenkiintoista kerrottavaa).
    Tekstit ovat vahvasti mielipidekirjoituksia, eivät siis välttämättä täysin faktapitoisia. Aiheet vaihtelevat sen mukaan, mikä minulle on ajankohtaista. Erityisesti koulutuksellinen ja/tai kasvatuksellinen puoli taitaa teksteistäni nousta monesti esiin. Tällä hetkellä tehtailun alla on blogimerkintä: "Millaista on elää perheessä ainoana koiraihmisenä".

    Blogi oli pitkään hiljainen, kunnes päätin aloittaa kirjoittelun pääasiassa omien ajatuksieni pohjalta. Kerään innostusta tapahtumista, aiheista jotka jakavat mielipiteitä, koira-aiheisista artikkeleista, ym. Pyrin kuitenkin pitämään blogin melko monipuolisena, keskittymättä pelkästään yhteen aihepiiriin.

    VastaaPoista
  12. http://rotakasta.blogspot.fi/

    Pääosin talouden rottalaumasta kertova "meidän arkea" -blogi. Välillä on kyllä sitten asiallisempaakin juttua esimerkiksi karsinnasta, häkin valinnasta tai muusta, jos innostun kirjoittamaan tai jos joku asioista kysyy. Olen välillä huono vastaamaan lyhyesti ;D Sivuosia blogissa on jaettu myös talouden muille otuksille, joita on tällähetkellä vain yksi, eli tuo meidän karvapäärynä Mihail. Postaustahti riippuu vähän omista kiireistä ja siitä kumman blogini teemat ovat itsellä enemmän pinnassa - kirjoitusaika kun on itselläni kuitenkin yleensä vähän rajallinen.

    VastaaPoista
  13. http://idioottikoirat.blogspot.fi/

    Koirablogi. Tekstejä tulee hyvin vaihtelevasti ihan normiarjesta, treeneistä, sekä omistajan mielipiteistä kaikkeen koiramaailmaa liikuttaviin asioihin. Varsinkin jalostukseen liittyvistä seikoista tulen varmasti kirjoittamaan jatkossa useammankin mielipidekirjoituksen, koirajalostus kun on erittäin lähellä sydäntäni ja toinen blogin päätähdistä, kääpiöpinseri Betty saakin ensi kesänä ensimmäiset pentunsa. Kirjoittajana toimii 18-vuotias erittäin aktiivinen koiraharrastaja, joka jossain vaiheessa pyrkii saamaan tästä harrastuksesta ihan kunnon ammatinkin sitten joskus. :)

    VastaaPoista