torstai 7. marraskuuta 2013

KEK!


Onko jotain mielenpäällä? 
Kiinnostaako jokin tietty aihe, josta en ole vielä kirjoittanut? Mietitkö koskaan mitä täällä meidän kulisseissa tapahtuu? Mitä meillä syödään, miten leikitään, kuka nukkuu missäkin? 
Kaipaatko neuvoja johonkin asiaan? Kuinka saada koira lopettamaan hihnassa vetäminen?
Mitä haluaisit lukea? Kissoista, koirista, lehmistä vai banaanikärpäsistä? 
Kaipaatko enemmän kuvia, tarinoita vai täyttä asiaa?

Kysy, ehdota, kommentoi!

8 kommenttia:

  1. En tiedä, onkohan tämä liian henkilökohtainen kysymys, mutta kysyn kuitenkin! Miten mielenterveysongelmat ja eläimet sopivat yhteen? Mietin ihan yleisesti lemmikkien parantavaa voimaa (helpottaa kun fretit pitää päiväjärjestyksestä kiinni, kakataan, syödään, leikitään, joka ikinen päivä), mutta myös sitä, että miten se, jos ei jaksakaan? Itse oon tosi uupunut, kun Rontti ei vieläkään osaa mennä laatikolle. Sitä paskaa on joka puolella. Vaikka koen, että mielialahäiriöni on vihdoinkin kuristettu ja alistettu enkä voi yhtään niin huonosti kuin joskus, niin silti. Mietin, että onko sulla itsellä ollut semmosia oloja, että et pysty tai jaksa, jos olet itse voinut todella huonosti? Vai onko eläintenpito aina ollut vaan voimauttavaa? Mietin myös siksi, kun sulla on niitä palleroita niin paljon! Välillä tuntuu, et menee kaikki aika kahteen frettiin! :--D

    VastaaPoista
  2. Ei ollut yhtään liian henkilökohtaista! :) Minulla on kynän alla postaus, jossa kerron meidän ajankäytöstä ja rahanmenosta, se liittynee hieman kysymyksiisi. Mutta tuota mielenterveys ja jaksamis-asiaa en ole tullut ajatelleeksikaan. Siitäkin täytyy ehdottomasti kirjoittaa! Kiitos Katarina! :) Kerro Rontille terveiset että tämä asia ei jää tähän ;) Keskustellaan asiasta myöhemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jee! En edes huomannut tätä kun innnoissani kirjotin jo seuraavaa kommenttia! :---) Terkkuja teidän kaikille karvattomille ja karvaisille palleroille :3

      Poista
  3. Ps, voitko auttaa Rontin laatikkokasvatuksessa?? Siis pointti on, et jee niille on vakiintunut kaksi kakkapaikkaa. Toisessa on pahvilaatikko, jossa sanomalehtiä jonka ympärillä sanomalehtiä. Tuhkur tekee pahvilaatikkoon (joka on leikattu matalaksi) ja Rontti ulkopuolelle. Oven edessä (kyllä, mun vieraat astuu Rontin kakkaan) on iso alue sanomalehditetty ja siinä keskellä laatikko (joka on Rontin alkuperäisestä kodista vieläpä), jossa on samoja pellettejä mitä sillä oli sen aikasemassa kodissa. Mut silti se ei mee sinne laatikkoon.. Ja sit jos Rontti kakkaa laatikon edustan, ni Tuhkur ei suostu menee laatikkoon vaan pissii siihen vierelle kans... Ja oon kokeillut eri kissanhiekkoja ja toi nyt ainoa jota Rontti ei kaiva... Joka kerta ku nään sen kyykistyvän niin nostan laatikkoon + nutripluskattia päälle. Mut eeiii... Huoh. Oon uupunut. En tiedä mitä kokeilisin. Olis helpompaa, jos olis ees yks paikka vaan jossa ne kakkis. (Kai täytyy olla tästäkin ilonen, et Rontti ylipäätään kakkii kahteen vakipaikkaan. Pari kertaa se pissi sänkyyn ja sitä se ei oo enää onneks tehny.... Se tästä vielä puuttuis...)

    VastaaPoista
  4. Toivoisin postausta eläintenkäsittelijöiden ääripäistä, esim. koiranomistajista ne hihnalla päähän läiskivät karjujat vs. pullamössötädit ^^

    VastaaPoista
  5. Hmph, mä ite tykkäsin lukea sitä sun tavallista arkea, missä oliite Sisun(?) ja Marian kanssa ulkona se oli kiva teksti, ja ehdoton suosikki! Tykkään myös paljon muista teksteistä. Mm ois kiva esim 5-10 suosikki tavaraasi joka eläimellä?


    -Helmi joka löysi blogisi, jostain kumman syystä.

    VastaaPoista
  6. Moikka :) Mun (jotain ehkä öö 12vk) sakemannin pentu vetää hihnassa järjettömästi, ei tule luokse melkein koskaan kutsuttaessa (valikoiva kuulo) ja kaikkea muutakin "huonoo". Oon kouluttanut tosimonia koiria pennusta asti mutta tää on ihan mahdoton tapaus... Tekis mieli nostaa kädet ylös... Niin tohon joku "auttava postaus" yms.

    VastaaPoista
  7. mull on kaksi kissan pentua ja ne tykkää leikkiä . Et kun en tiedä miten voisin tehä niille itse lelui Tietääkö joku

    VastaaPoista