sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Challenge!


Nyt haastan kaikki eläintenomistajat pieneen tehtävään! 




Aiheena on siis "Viikon menu!" - Eli mitä teillä syödään viikon aikana. Kaikki eläinten ateriat, välipalat ja turhat herkut tulee listata ylös. Joillekin on ihan rutiininomaista kirjata ylös eläinten syömiset, mutta useimmille se taitaa olla ihan uusi juttu.
Kannustan kaikkia kokeilemaan,
sillä viikon aikana muistiin listatut ateriat näyttävät aika kattavasti lemmikkisi ruokavalion. Puutteet huomaa helpommin, kun ruokalistaa tarkastelee konkreettisemmin.

Lemmikin ruokavalio vaikuttaa suurelta osin sen terveyteen. Monipuolinen, terveellinen ja yksilöllinen ravitsemus on tärkeää ihan kaikille eläville olennoille. Miksemme siis lemmikinomistajina panostaisi täysillä sen oman, tärkeän eläimen hyvinvointiin?

Mekin aiomme osallistua. Meillä on ollut ennenkin tapana listata paperille elukoiden ateriat kaikilta viikonpäiviltä, mutta jossain välissä se vain hiipui ja jäi kokonana pois. Nyt yritän ryhdistäytyä - ja listaan ylös kaikki mitä eläimet syövät. Siis ihan kaikkien meidän eläintenryhmien osalta. Yritän parhaani mukaan myös muistaa ottaa kuvat aterioista! :]

Tämä postaus tuli vähän viime tingassa, mutta aterioiden listauksen voi hyvin aloittaa vaikka keskeltä viikkoa! Me aloitamme heti huomenna, ja julkaisen "Viikon menu!"-postauksen sunnuntai-illalla tai maanantaina! 




Kannustan edelleen jokaista osallistumaan ihan teidän itsenne ja erityisesti sen eläimen takia. Otan myös mielelläni vastaan muiden muistiinpanoja viikon ruokalistoista! :] Niitä saa lähettää minulle sähköpostitse tai vaikka facebookin kautta.



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille kaksijalkaisille ja eläintovereille 









- Mosse

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa!! Voisinkin kokeilla koiralle ja hiirille heti huomisesta alkaen.

    VastaaPoista
  2. Me ollaan ainakin mukana koirien ja hamsujen kanssa, loistava idea! :)

    VastaaPoista
  3. Hieno haaste! Mekin osallistutaan! :)

    VastaaPoista
  4. Tässä meidän elukkalan ruokaviikko: http://rotakasta.blogspot.fi/2014/02/viikon-ruokapaivakirja.html

    VastaaPoista