maanantai 16. syyskuuta 2013

Welcome to my life

Joku kysyi taannoin, että kirjoitanko vielä tätä blogiani. Vastaus: ehdottomasti! Rustaaminen on vain jäänyt kokonaan, viime aikaisten kiireiden ja elämänmuutosten takia.
Nyt ajattelin kuitenkin reipastua ja päätin kirjoittaa jotain. Katsotaan mitä saan aikaiseksi :) 

Tällä kertaa ajattelin kertoa hieman itsestäni (hieman ehkä aiheesta poiketen?), elämästäni, kodistani ja sen lukuisista asukeista. Sellainen pieni esittely. 
Jos tätä blogia lukee joku, joka ei minua tunne, kerron nyt alkuun hieman itsestäni. Näin ehkä ymmärrätte paremmin minua ja ajatusmaailmaani :)


Minähän se siinä, 2012


Olen siis Raisiossa majaileva 19-vuotias neutri. Omistan lukuisan lemmikkikatraan sekä avopuolison nimeltä Maria, jonka olen myös onnistunut rengastamaan omakseni. Opiskelemme molemmat vaatetusalaa, Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopistossa. Opintojen lisäksi aika kuluu kotona möllötellessä ja elukoiden kanssa puuhaillessa. Laumamme on kokenut melkoisia muutoksia tässä viime aikoina. Jäseniä on tullut ja mennyt, mutta tässä nykyinen kokoonpanomme:









Sfinx-kissa "Rita"
Maatiaiskissa "Minttu"
Kesyrotat "Unna, Phirun,Theano, Naenia, Tinna ja Samara"
Kesyhiiret
Aksolotlit "Hymy ja Hellunen"
Achatina fulica var. white jade "Mercury, Lithium ja Thallium"
Archachatina marginata var. ovum albino "Mad Hatter"
Viljakäärme "Femma"

Yllä luetellun katraan kanssa asutamme mukavan kaksion, joka sijaitsee ihanalla alueella keskustan tuntumassa. Kerrostaloasuntomme on "keskellä metsää", joten luonto on yllättävän lähellä vaikka kaupungissa ollaankin.
Ajattelin että onpas kiva idea laittaa kuvia meidän kodista tähän postaukseen. Noh, nyt kun näitä kuvia katson niin en tiedä oliko sittenkään niin hyvä ajatus :D Pahoittelen kamalaa laatua ja salamankäyttöä osassa kuvista, mutta kuten näette, kattovalaisimia ei ole vieläkään saatu jokaiseen huoneeseen..



Ihana, valoisa keittiö josta saatiin
vain yksi onnistunut kuva.. :D
Katit keittiössä.
Ihan kamala kuva eteisestä ja ovumin terraariosta :D
Oikealla sijaitsee ulko-ovi.
Kuva johtoviidakosta! .. eikun siis, axojen akvaariosta :)
Hellunen söpöilee.
Vasemmalla ovi hiiri-ja rottahuoneeseen.
Kuvassa akvaarion tuulettimet hienoine suojavirityksineen :D
Huomatkaa myös piirros Hymystä ja Hellusesta!
Vaihdettiin olohuoneen ikkunaovi rottien huoneeseen :)
Theano ja Phaenna yllä, Naenia ja Nogah alla.
Entiset sijoitustytöt Phaenna ja Nogah pikkusina :)
Ahdasta on, mutta kyllä sopu sijaa antaa :)
Vasemmalla jadejen terraario, oikealla rottien linna.
Bongaa kuvasta Theano, Phirun ja Unna.
Sekasorto ja viritykset.
Tyttöhiirujen mahdollisesti lisävirikkeitä kaipaileva lukaali.. 
Töyhtö poimii hajuja ulkomaailmasta :3
Tytöt ja Kössin komea yksiö :)
Nuori Kössi-herra illallisella wc-paperirullassa.
Olohuone. Eli meidän "makuuhuone".
Minttu esittelee lelukätköä.
Seinät kaipaa yhä jotain.. Huomatkaa kiva kiipeilypuu! :3
Femman asunto ja meidän nukkumanurkkaus.

Että sellainen kämppä. En kyllä tiedä, onko ylläoleva kuvasarja kovinkaan kiinnostava lukijoiden mielestä.. Kertokaa! :)

Tämä postaus taisikin olla sitten tässä. Seuraavaan postaukseen ajattelin panostaa ihan kunnolla, palataan taas astialle, eli eläinten pariin. Olen laatinut listaa monista tulevista teksteistä, mutta en tiedä mistä seuraavaksi kirjoittaisin. Ideoita saa edelleenkin kertoa, toiveet otetaan avosylin vastaan. Haluaisitko lukea kissoista, koirista, jyrsijöistä? Käytöksestä, hoidosta, ruokinnasta? Omakohtaisia tarinoita vai puhdasta faktatietoa höystettynä omilla näkemyksilläni? Tarkempia esittelyitä meidän eläimistä?

Ajatuksena olisi myös tehdä "kysymyksiä ja vastauksia" - postaus, jossa vastaisin kaiken kykyni mukaan minulle esitettyihin kysymyksiin. Ne voivat olla mitä tahansa eläinmaailman taivaan ja maan välillä! Kysymyksiä tarvittaisiin paljon, joten niitäkin toivotaan! :)

Kiitos ja kumarrus.



- Mosse

2 kommenttia:

  1. Awws... ihana toi häntäkuva :). Meilläkin on näädät rotanhäntinä näin talviturkin tuloa odotellessa. Ja muutenkin teidän siimahännät on kyllä kovin suloisia linssiluteita :).

    VastaaPoista
  2. Heippa Monni ! haluaisin itse tietää lisää näistä etanoista ja hiiristä! Hoita, kuinka kauvan elää ja kelle suosittelet :D T: Evi

    VastaaPoista